Bantuan Sedutmp3

Disini anda boleh melihat panduan untuk mendownload dari sedutmp3.wordpress.com.

Sekiranya anda tidak faham dan masih samar-samar sila ajukan persoalan dengan melampirkan komen diruangan ini.

Bagaimana saya hendak muat turun? (download)

Setiap lagu yang diposting pasti akan kelihatan perkataan

KLIK DISINI UNTUK MUAT TURUN

Jadi anda hanya perlu klik di perkataan tersebut dan akan terpapar kotak dibawah :

Dan anda pun klik save ok ?

Jika anda klik namun tak ada kotak ini keluar maka anda harus lakukan seperti gambarajah dibawah :

Right klik pada perkataan KLIK SINI UNTUK MUAT TURUN dan klik save target as.

Bagaimana hendak memilih lagu? Rujuk gambarajah dibawah :

Anda boleh memilih lagu mengikut senarai nama artis disudut sebelah kanan.

Bagaimana hendak mendengar lagu tanpa download?

Sila rujuk gambarajah dibawah :

Biarkan cursor anda (mouse sursor) berada diperkataan KLIK SINI UNTUK DOWNLOAD seketika dan kemudian akan keluar satu kotak seperti gambar diatas.

Klik Play button dan kini anda mendengar secara online😛

20 Responses to Bantuan Sedutmp3

  1. Sedutmp3 berkata:

    Nampaknya semua paham penerangan sy ni yek huhuhu

  2. Ariff berkata:

    Yang saya tak faham…kenapa ada gambar budak kecik buat “peace” ek? Budak kecik ke yang buat blog ni? Kalau ye, canggih seh!

    Blog ni best!

    Oh ye! Sementara tu, boleh tak saya request lagu-lagu dpd penyanyi ni…
    Back Street Boys
    N’Sync
    George Micheal dan Elton John (lagu “Don’t let the sun go down on me”)
    Mariah Carey (lagu “Hero”)
    Ella (lagu “Standing in the Eyes”)
    Lagu “You had a bad day” (tak tahu siapa penyanyinya)
    UB40 (lagu “Can’t help falling in love with you”)
    Lagu-lagu motivasi

    Terima kasih!

  3. Sedutmp3 berkata:

    Kami akan cuba memenuhi permintaan anda.Terima kasih kerana sudi berkunjung ke sini.Budak kecik tu anak sedara saya🙂

  4. kantoi berkata:

    ok…TQ..faham dah
    hehehe

  5. AZNIL AKMAL berkata:

    macam best jek korang sumer nieh..nak join tapi jauh plak…huhuhu

  6. "eS@RLi" berkata:

    Nk rEqUeSt LaGu.. BiLa aKu sUdAh tIaDa – hUjAn
    hOhOhOoO bEsT GiLeR..

  7. Ble bgey tajuk lagu estranged dri kumpulan gun n roses berkata:

    Sng ke nk download lgu mp3 kt cni…bgtau cre y plg mudah…aku xtau ar mcm ne nk download lgu…

  8. alhaddads berkata:

    pertama kali lawat kat sini dah jatuh cinta laaaaaaaa……thankssssss

  9. abang long berkata:

    cantik la anak sedara GM tuh.. bvaper umor dy?

  10. naniey berkata:

    nak request lagu ( aliff aziz – ini satu kisah )
    best giler lagu tu…..

  11. ixora berkata:

    Hello.. saya nk request lagu boleh?

    Ada Band – Jalan Cahaya dan Jonas Brother – When You Look Me In The Eyes
    puas cari tapi tak jumpa la lagu-lagu tu. Nnt kalau dah ada, roger2 saya k😉

    Terima kasih~!

  12. giornale berkata:

    aiii…salam…

  13. Azman berkata:

    Terima kasih semua kerana sudi mendownload disini

  14. shanie berkata:

    tp saya wat still muzik jek yg kuar nape ek???

  15. alhaddad berkata:

    Lama lama tak jalan-jalan sini
    Hari nie masuk ingat nak cari lagu
    RINDU nyayian NUR FATIMAH

    tapi tak ada la plak
    salam tuan rumah… kalau ada boleh info tak.. hik hk hik

  16. fiena berkata:

    fiena nk lagu2 rock kapak leh x…cucah nk donlot la lagu2 jiwang…maybe kat lepakk ni
    korang bley tlh kn…maceh ekk

  17. ebay berkata:

    x banyak pilihan arr lagu kat sini…cam x update jer…

    ubahsuai la jadikan cam majormp3.com ker…

    kalo ubahsuai sikit smart arrr… \m/

  18. pkachu_psychogurlz berkata:

    ..kenapa??
    ..x dpt nk save pape pon??
    ..dh btindak mengikut arhn..
    ..tp..
    ..nothing..
    ..huhuhu..
    ..tlg r..

  19. roslan berkata:

    sediakan lagu lagu lama

  20. IKANPOCEK berkata:

    aku nk cri lagu ella yg lama -2 tuh…sapa-2 ade…tulung lh aku

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: