Tentang lepakk

Lepakk bukan persatuan mahupun kumpulan tetapi lepakk adalah sebuah persahabatan maya.

Kami dilepakk menjalinkan persahabatan tanpa melihat dan hanya menggunakan kemudahan terkini iaitu internet.

Lepakk ditubuhkan pada tahun 2006 dan masih bertahan sehingga kehari ini dan setiap hari akan bertambah sekurang-kurangnya seorang ahli!..

For more about lepakk visit here

13 Responses to Tentang lepakk

  1. Bayan berkata:

    boleh request lagu tak?

  2. Sedutmp3 berkata:

    Yer anda boleh request lagu🙂
    Pihak kami akan cuba menunaikan permintaan anda tanpa sebarang bayaran🙂

  3. paklonglah berkata:

    samlekom..
    Paklong leh request tak? Paklong dah tengok2.. dah cai2.. tak jumper lah.. hajab mata Paklong dah tekebil kebil dah.. Kalau lah sudi nak tolong Paklong ni, tolong lah carikan lagu2 Floop Poppy or SOG or Waheeda. Kalau boleh, kesemue semue nyer.. Ha’ kalau boleh tambah satu lagi.. lagu2 Aishah, tapi lagu2 beliau yg dulu2 lah.. waktu akak Aishah tu masih slim lagi.. sejuuuuk telinga Paklong ni denga vocal akak Aishah tu..
    Bisa kan tolong Paklong..kuuuuss semangat, kesian Paklong ni..
    > apa pasal Paklong banyak sangat request?
    > iyelah.. kat sini ni.. kat Paklong diam ni, smua tara ada.. boleh tolong Paklong kaan? Nanti Paklong selalu singgah kat sini.. tak payah lah nak hidangkan nasi lemak atau roti prata.. kopi hitam jer sudahlah. dah senang betool hati Paklong..
    > hmmm.. tak der kopi lah Paklong.. ayer puteh jer..
    > ayer puteh.. ayer puteh lah..

  4. Sedutmp3 berkata:

    insyaallah paklong.
    Jika tidak keberatan kami akan cuba tunaikan permintaan paklong tu ye

  5. LanoG berkata:

    Amenda lepak nie sebenaq nyer… korang ada laman sembang ker, forum ker apa ker.. huhuhu… confused nie.. Ehh.. camner aku bleh masuk blog nie plak.. hahaha.

  6. Rizal_86 berkata:

    apo yang best sngt dkt sini (lepak)

  7. abang long berkata:

    GM leh tambah lagu ckit x??

    manyak lagu x der nie…

  8. diba berkata:

    korg leh tlg crikan lagu kump mendua-tema film duyung..

  9. elin berkata:

    nak request lagu spring-sampai hati…jiwang la lagu ni…..lagi satu lagu2 inggeris x bnyk sangat la….cuba la download lagu 80’s / 90’s..tima kacih la yer…susah2 jer..

  10. fiena berkata:

    byk lagu fiena donlot…sume lagu jiwang la kan heheee….tapi fiena xreti laa..cane ehhkk….

  11. fiena berkata:

    sape yg cipta lepakk nie….??

  12. ecah berkata:

    kenapa x terciptanya dari dulu lepak antara band and all people like friend and any body?????

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: