GATH LEPAKK GROUP 2007 (sedutmp3 turut serta)

GATH LEPAKK GROUP 2007

Tarikh: 30th DEC 2007
Place: Naili’s place, Damansara Uptown
Time berkumpul: To be confirmed later (kalo leh nak time lunch)
Harga: RM 20.00 nett – Adult

Public transport: to be confirmed later

 

Assalamualaikum wbt,

Saya sebagai salah seorang ahli jawatan kuasa lepakk ingin memaklumkan bahawa kita akan mengadakan GATH  buat julung-julung kalinya pada 30 / 12 / 2007 iaitu pada hari Ahad.Gath akan diadakan di Neili’s Place. Pada yang xpnh pegi tuh leh la rujuk website dibawah ini :

http://www.nailisplace.com/html/outlet/outlet_Uptown.html

 

Bagi sesiapa yang duduk disekitar KL dan naik kenderaan awam, sila hubungi Farah di farahoneys@gmail.com untuk dapatkan no bas dan lain-lain bantuan perkhidmatan :p


Korang diminta membuat bayaran RM20 seorang. Untuk pengetahuan semua, RM20 tu untuk mengisi perut korang masing² je, tentang doorgift, kek dan hadiah cabutan bertuah, semua dah ade yang sponsor.

Kepada sesiapa yang terasa nak sponsor apa² lagi sile la bagitau kat Azman atau Farah sebelum 25 Dec 2007 hiks… segala tajaan dari segi kebendaan atau kewangan sangat dialu-alukan thehehe…

 

Korng leh mule wat pembayaran kt no akaun nih…

 

157166881231 (maybank)

Azman Bin Md Yusop

 

Kalau boleh sebelum 25/12/2007.Setelah anda membuat bayaran sila hubungi Azman di talian 012-4534665 untuk memaklumkan bayaran yang telah dibuat.Smskan Nama,Cawangan dan Jam/Tarikh anda bank in untuk kami membuat tempahan.Tolong bekerjasama.


Anda boleh mendaftarkan diri pada pukul 3 petang hingga 5 petang. Ade 14 orang yg dah confirm nak datang.

Antara mereka yang telah confirm datang ialah :

Azman
Asraf
Siti Norhidayah (esarli)
Farah beckham
Rynny (Nia Aisyah)

Qis
Ina3028
Farah (Kencana)
ZaZa
Dina
Sheeda
Norwati
Amir (casper`junior)
Girls

Diharap kita semua dapat berjumpa kat sane nanti, mengeratkan silaturrahim dan berkenalan dengan lebih rapat lagi.

p/s: Orang luar jua dibenarkan untuk menyertai gath ini.

Jumpe disana…

5 Responses to GATH LEPAKK GROUP 2007 (sedutmp3 turut serta)

  1. anakkawi berkata:

    erkkkkkkkkkkkkk =P

  2. cicak jerrr berkata:

    aku ndak joint bleh ker?

  3. cicak berkata:

    sama lu wa salute ,
    lu memang Hero ,
    wa pun kecut perut
    Tengok dari jauh
    Sama Lu wa salut
    Lu memang jebat !!!!!!

    apsal tak leh download ……huhuhuhuhuhuhu…. 😦

  4. yginsaf berkata:

    kat naili’s rm20 jak? murah, very cheap one.. tapi kena makan ubi rebus sambal tumis ikan bilis je ker ?

    salam pagi ahad..

  5. Qis berkata:

    congr8 pd sume yg jOin 1st gath lepakk 07 baru2 nie…thanks a lot 2 u all yg sudi hadirkn diri…dan yg menyusahkn diri..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: